Ofertë pune: Kerkohet NDIHMES KUZHINJER / KUZHINJER

🟢Kerkohet ndihmes kuzhinjer ne Restorantin me me emer ne Himare.🟢 Eshte plus po nqs ka eksperience ne trajtimin e produkteve te detit! I afte te menaxhoj fluksin e madh te punes, dhe maredheniet me koleget!


Kerkohet ne restorantin me me emer dhe me te vjeter ne Himare.
Kushtet e punes jane shume te mira.
Koleget e punes jane profeioniste, pozitive, dhe me integritet ne pune.
*MBULOHET FJETJA
*MBULOHET ushqimi ( Mengjes, dreke, darke) !
*MBULOHEN SIGURACIONET ( Stafi ka zero shpenzime gjate, sezonit te punes)
Oraret e punes jane te favorshme: (me pushim mbas drekes) dhe orar fiks hapje dhe mbyllje sherbimi!
Pagesa eshte nga me te mirat e zones!
Ka BONUSE ne pagese ne baze te punes dhe perkushtimit!
Ofrohet Trajnim per rritjen e shpejte te professionalizmit!


Periudha e Punes: (Fillimi 10 MAJ - 25 Korrik) - (Mbarimi: 15-30 Shtator deri ne 20 Tetor)

Oret e punes 10-13 ore (Sipas fluksit te muajit te punes)
Nuk ka rendesi shume eksperienca ne pune!


Te interesuarit te kontaktojne VETEM ne Whats App , jo ne telefonate: 0692438899

Pagesa Varion nga 80000 deri ne 150000 ne varesi te nivelit te pergatitjes, eksperiances dhe aftesise!
Postoi:
New Bllok +355692514030 Paga: 1,500 € 2 Korrik 2024, Sarandë