Ofertë pune: Kerkohet KAMARIER/ Ndihmes kamarjer

Kerkohet KAMARIER/ ndihmes kamarjer me eksperience ne pune ne fushen e Restoranteve, dhe me aftesi shume te mira menaxhuese dhe komunikuese. Duhet te kete Komunikim te mire ne gjuhen angleze dhe/ose italiane! I afte te menaxhoj fluksin e madh te punes, dhe maredheniet me koleget! - (Restoranti eshte Restoranti me me Emer dhe nje nga Restorantet me te Vjeter ne Jug! )Kerkohet ne restorantin me me emer ne Himare, ndodhet ne qender te qytetit.

Kushtet e punes jane shume te mira.

Koleget e punes jane te gjithe profeioniste, dhe me integritet ne pune.

*MBULOHET FJETJA (Ne kushte shume te mira)

*MBULOHET USHQIMI ( Mengjes, dreke, darke) !

*MBULOHEN SIGURACIONET ( Stafi ka zero shpenzime gjate, sezonit te punes )

Oraret e punes jane te favorshme: (me pushim mbas drekes) dhe orar fiks hapje dhe mbyllje sherbimi! ( Sherbehet per Klientet vetem: dreke 12 00 me 16 15 dhe darke 19 00- 24 00, nuk sherbehet mengjes per klientet dhe pasdite eshte pushim! )

Pagesa eshte nga me te mirat e zones!

Ka BONUSE ne pagese ne baze te punes dhe pergjegjesise!

( Paga + Bonuset e Bakshishit ne pozicionin e kamarjerit/nd. kamarjerit mesatarisht gjate sezonit zene vleren mesatare 900.00 - 1600.00 lek (1.6Miljon te vjetra) ne muaj ( ne varresi te pozicionit dhe pergatitjes se Personit)Periudha e Punes: (Fillimi 4 Maj - 25 Korrik) (Mbarimi: 20- Shtator- 30 Tetor) ( Pra kohezgjatja e punes mund te jete nga minumumi 2 muaj deri na 6 muaj )Oraret e punes 11-13 oreTe interesuarit te kontaktojne VETEM ne Whats App, jo ne telefonate: 0692438899
Postoi:
new bllok +355692438899 Paga: 1,600 € 2 Korrik 2024, Sarandë