E humbur: Humbia e cantes

Isha tek autobuzi Qender /Astir është nje cant ngyra kafe e cila ka portofoli dokumenta shum te rendesishme ju lutem kush e gjen të marri tek ne telefon 0696878302 . Leket ler ti mbaj vetem dokumentat dhe portofolin🙏🙏🙏
Kontakt:
Ajet +355696878302 25 Mars 2024 - 20:43:46