E humbur: Mace e humbur

Me date 26 mars ka humbur macja jone. Dyshojme se ka rene nga ballkoni dhe eshte trembur dhe larguar. Ka humbur ne rruga Bardhyl, Autoservis Sharka. Ju lutem nese e keni pare diku na ndihmoni ta gjejme.
Kontakt:
Elisa +355699387720 27 Mars 2024 - 18:34:59