E humbur: Kam humbur portofolin

Portofol i zi, ku n te ndodhen, Karte ID, Patente,Karta banke dhe disa leke.I humbur nga stadium arena deri n zonen e paskuqanit.
Kontakt:
Klejdi +355675902303 27 Mars 2024 - 19:37:04