E humbur: Me ka humbur canta brenda kisha dhe portofolin

Ne daten 25 humba canten dhe brenda kisha dhe portofolin dhe ilacet e mija e humba tek autobozi Astir Qender kush e ka gjetur ju lutem te ma kthej ler ti mbaj leket vetem patenten dhe karten e id jane të rendesishme 😞do ket shperblim ai qe ma jep Faleminderit
Kontakt:
Ajet +355696878302 27 Mars 2024 - 20:37:03