E humbur: Portofol i humbur tek qendra tregtare Toptani

Para 15 min ishim tek qendra tregetare Toptani tek dyqani Defacto . Na ka rene nje portofol i vogel i zi, brenda kishte 15000 lek te reja dhe dokumente : ID,PATENTE. Na interesojne vetem dokumentet ju lutem kush e ka gjetur te na kontaktoje nr e gjeni tek kasa e dyqanit. Shume faleminderit
Kontakt:
Anila +355696802932 2 Korrik 2024 - 19:57:55