E humbur: Mace e humbur 4-rruget, Shijak

Më ka humbur kjo macja date 29 Qershor, kam disa ditë që e kërkoj nëpër lagje po kam frikë që e ka marrë dikush Bëhet fjalë për zonën e 4-rrugëve Shijak. Macja quhet Pistol. Jap dhe shpërblim për atë që e gjen, ose ai që e ka marrë të ma kthej dhe e shperblej. Sepse për fat të keq nuk i kam pas vënë varse dhe ai qe e ka marre, do e kete marre pa te keq.
Kontakt:
Brolin +355672611995 2 Korrik 2024 - 21:18:30