E humbur: Portofol i humbur tek neranxi kryqzimi myslym shyrit

PERSHENDETJE. Me ka humbur nje portofol dje tek kryqzimi myslym shyrit tek neranxi Nese dikush e ka gjetur ose e ka len me ndonje vend do me bente nder te madh te me thonte sepse kam te gjitha dokumentat si dhe leje qendrimin spanjoll per vleren monetare qe ka qen ne portofol nuk eshte problem do ju jap dhe nje shperblim kush mund ta ket gjetur portofoli eshte i zi gucci inicialet jan F K
Kontakt:
Flao +355675192212 3 Korrik 2024 - 12:26:40