E humbur: Humbje Dokumenta

Me kane rene dokumentat e prones toke arë sot ne oren 9:30 dhe spo i gjej dot internerari ka qen nga Doktor Artisti qe eshte tek Rr. Dibres deri tek Bulevardi aty tek Ministria e Drejtesise. Me emer Arber Hasaj
Kontakt:
Arber +355685126807 5 Korrik 2024 - 21:37:28