E gjetur: Jan gjetur 3 mjete identifikimi

Jan gjetur te parkingu ne sheshin skenderbej 2 patenta dhe nje karte id. Kujtdo qe i ka humbur dhe e shikon kte njoftim i lutem te me kontaktoje ne whats up ne numrin 0693949537.
Kontakt:
Adi +355693949537 28 Janar 2024 - 11:55:37