E humbur: KA HUMBUR MACOK NE VASIL SHANTO PRANE ELENIKON

Me date 10 shkurt rreth ores 9 te darkes ka humbur Grei, macok british shorthair ne zonen e vasil Shantos prane pasticeri elenikon. Ofrohet 1000€ (nje mije euro) shperblim per gjetjen dhe sjelljen prane pronareve. Kontakt: 0699421961
Kontakt:
Kristal +355699421961 11 Shkurt 2024 - 10:15:18